Wij werken met de topmerken

Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten

 

 

Neoderma Rebalancing
Voor de vette/acné en gecombineerde huid. Werkt reinigend, ontstekingsremmend en de talgklierwerking wordt genormaliseerd.

Melisse voor: Etherische olie: o.a. citral, citronellal, eugenol en geraniol

 

Neoderma
Neoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die 'Schoonheid Terug Naar de Natuur' brengt. De producten van Neoderma zijn uitsluitend gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails. Alle producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline en dierenextracten en bevatten geen genetisch gemanipuleerde platen- of kruidenextracten.
Alle Neoderma prodcuten zijn geschikt voor het behandelen van alle huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen en ook voor de donkere, de gevoelige, allergische en dunne couperose huid.Kruiden Cocktails.

De Neoderma producten bevatten 5 exclusieve Kruiden Cocktails, één voor elke huidverzorginglijn. De Hydration Kruiden Cocktail, Rebalancing Kruiden Cocktail, Anti-age Kruiden Cocktail, Whitening Kruiden Cocktail en Ogen Kruiden Cocktail. Elke Kruiden Cocktail bevat drie actieve kruiden met een synergetische werking teneinde een specifieke huidsoort te verzorgen en verbeteren.

Lees meer over de werking van het kruid Heemst